Begivenheder

I Demokrati Garage skaber vi rammer og aktiviteter, der viser, at demokrati er noget, vi alle kan deltage i – året rundt. Vi giver borgere, besøgende og beslutningstagere mulighed for at indgå aktivt i demokratiske debatter og formater.

Her kommer både demokratinørder, organisationer, forskere og studerende til aktivister, borgere og politikere, som kan mødes på tværs af livssyn og interesse for sammen at udvikle og styrke demokratiet – både i hverdagen og vores institutioner.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Planteworkshop med Garden to Connect og RENTEN’s Planteservice

9. oktober — 16:00-18:00

Garden to Connect og RENTEN’s Planteservice byder velkommen til Planteworkshop på Demokrati Garage d. 9 oktober, fra 16.00-18.00.
PVC rør er noget man som regel forbinder med byggeriet. Men har du tænkt over, hvad rørene ellers kan bruges til? RENTEN’s planteservice inviterer til plantedag den 9. oktober med Garden to Connect, som hjælper os med at begrønne nabolaget i og omkring Rentemestervej. Kom og lær hvordan man genbruger materialer til byhaver, vær med til at plante spiselige urter og hjemmehørende blomster fra Utterslev Mose og mød dine naboer.
Garden to Connect arbejder med at øge bynaturen og bringe mennesker tættere på naturen og hinanden. Byhaver er ofte dyre og ressourcekrævende, når man bruger plantepotter af stål, beton eller terrakotta. Genbrug af plast byggeaffald sparer både penge og ressourcer.
RENTEN’s Planteservice er sat i verden for at skabe nye forbindelser mellem dem, der bor, arbejder og bruger Rentemestervej i det daglige, ved i fællesskab at begrønne området og styrke biodiversiteten. Rentemestervej i København NV er i dag en grå, asfalteret og trafikeret vej, uden mange grønne områder. Planteservicen hjælper derfor beboere og aktører i området med at beplante og begrønne egne matrikler med hjemmehørende og spiselige flerårige planter og skabe en grøn korridor fra Utterslev Mose mod bymidten.
Du melder dig til ved at trykke deltager på facebookbegivenheden som du finder her. Man kan også blot møde spontant op på dagen. Alle er velkomne – erfarne som nye beplantere – og det er helt gratis.
Vi glæder os til at få grønne fingre sammen! 💚💚💚

Detaljer

Dato:
9. oktober
Tidspunkt:
16:00-18:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://fb.me/e/5K9PNGcXX

Sted

Demokrati Garage
Rentemestervej 57
Kbh NV, 2400
+ Google Maps

Arrangør

RENTEN’s Planteservice

Detaljer

Dato:
9. oktober
Tidspunkt:
16:00-18:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://fb.me/e/5K9PNGcXX

Sted

Demokrati Garage
Rentemestervej 57
Kbh NV, 2400
+ Google Maps

Arrangør

RENTEN’s Planteservice