Begivenheder

I Demokrati Garage skaber vi rammer og aktiviteter, der viser, at demokrati er noget, vi alle kan deltage i – året rundt. Vi giver borgere, besøgende og beslutningstagere mulighed for at indgå aktivt i demokratiske debatter og formater.

Her kommer både demokratinørder, organisationer, forskere og studerende til aktivister, borgere og politikere, som kan mødes på tværs af livssyn og interesse for sammen at udvikle og styrke demokratiet – både i hverdagen og vores institutioner.

Indlæser Begivenheder

« All Events

Meld dig ind i klimakampen – med dit første klimaregnskab

22. oktober — 08:30-09:30

- Free

Med dette event, for selvstændige og små startups, får du mulighed for at tage aktiv del i klimakampen med din virksomhed og virke.

Vi oplever, at mange selvstændige går meget op i den grønne dagsorden, men ikke rigtig kan finde ud af, hvordan de kan bidrage med deres virksomhed. Med dette event for, selvstændige og små startups, får du mulighed for at tage aktiv del i klimakampen med din virksomhed og virke.

Som selvstændige i henholdsvis 10 år og 2 år har vi gode erfaringer med at lave vores første klimaregnskab og ESG-profil. Vi er begge begejstrede over, hvor meget man faktisk kan gøre som selvstændig, uden det tager en masse tid og koster penge. Samtidig er alle enige om, at det også som lille virksomhed og dermed underleverandør er på vej som et krav i mange sammenhænge.

Vi tager udgangspunkt i Klimakompasset – et offentligt og gratis værktøj, som alle kan bruge. Vi fortæller også, hvordan du kan komme koble klimaregnskabet med sociale indsatser, så du kommer i gang med både E, S og G i det første ESG-overblik.

Reserver et spot her

De bedste hilsner

Laila Kildesgaard
Bestyrelsesmedlem/leder, ekspert i grøn omstilling og lokal udvikling, stifter af Steder Skaber Folk, tidl. KL-direktør for klima, tidl. kommunaldirektør Bornholm

Astrid Haug
Bestyrelsesleder/medlem, forfatter til Klimakommunikation – fra greenwashing til bæredygtig forretning, rådgiver indenfor ESG-kommunikation og digitalisering samt medlem af ATVs digitale vismandsråd

Detaljer

Dato:
22. oktober
Tidspunkt:
08:30-09:30
Pris:
Free

Sted

Demokrati Garage
Rentemestervej 57
Kbh NV, 2400
+ Google Maps

Arrangør

Steder Skaber Folk
Se Arrangør hjemmeside

Detaljer

Dato:
22. oktober
Tidspunkt:
08:30-09:30
Pris:
Free

Sted

Demokrati Garage
Rentemestervej 57
Kbh NV, 2400
+ Google Maps

Arrangør

Steder Skaber Folk
Se Arrangør hjemmeside